Fudis-apuohjaajien ensimmäinen työviikko!!!

Snapchat-6007647035518252309

Ensimmäinen työpäivä 6.6. meni aikalailla vain tutustumisen merkeissä. Työsopimukset tehtiin heti aamulla ja paikat käytiin läpi. Kentälle mennessämme oli aika hiljaista, mutta myöhemmin päivällä kentälle oli tullut jo jonkun verran porukkaa ja saatiin pelit pystyyn. Toinen päivä sujui askartelun parissa. Teimme Jakomäen kentälle mainoskyltit, joissa innostetaan kouluikäisiä pelaamaan nutafudista. Ilma oli viileä, joten pelaajia oli nihkeästi. Keskiviikkona toimittiin muutama ensimmäinen tunti lasten kanssa yläkerran pienperheyhdistyksessä, tämän jälkeen siirryttiin siivoamaan askarteluhuonetta. Loppupäivällä kentälle tuli huomattavasti enemmän porukkaa, kuin aiempina päivinä, jolloin saatiin vauhdikkaat pelit aikaiseksi. Neljäntenä päivänä sää oli kylmä ja tuulinen, joten avasimme nutan klo 11.30. Talolle tuli paljon nuoria, ja pojat valloittivat pleikan ensimmäisenä. Sisällä ollessamme pääsimme juttelemaan ja tutustumaan nuoriin paremmin. Perjantaiaamuna alkoi ukkostaa, minkä takia päätettiin avata nuta silloinkin. Viikko sujui yllättävän nopeasti mahtavien ihmisten seurassa. Fudis jäi vielä vähälle, mutta onhan tässä vielä paljon aikaa.

Snapchat-4171511802606952027