Turnausviikko

IMG_0276
2
Tämä viikko oli erittäin nopeatempoinen ja aktiivinen. Pelaajia oli runsaasti ja säät olivat mieluisat. Viikon ensimmäinen päivä sujui erittäin nopeasti noin 15 pelaajan kanssa kentillä. Maanantai-iltapäivällä Jade ja Juhana lähtivät puutarhalaisten kanssa Tattarisuolle ajamaan kartingia. Sauli jäi kentälle treenauttamaan pelaajia. Tiistaina oli jo aika valmistella Nutacuppia varten. Päätettiin pelinumeroiden lisäksi kokoonpanot lopullisesti. Aamupäivä sujui nopeasti hyvin pienpelien ohessa, kunnes iski loppupäivästä väsy ja siirryttiin fudiksesta korikseen. Vihdoin ja viimein alkoi keskiviikon Nutacup. Juhana oli tehnyt eväät ja joukkue oli valmis turnaukseen. Turnaus ei sujunut kuten odotettiin, mutta tunnelma joukkueessa oli silti katossa. Turnaus päättyi joukkueelta maalieroin 22-1 ja sijoitus oli viimeinen, mikä ei kuitenkaan lannistanut joukkuetta. Jokainen pelaaja antoi kaikkensa, huolimatta ketä oli vastassa. Turnaus oli silti kaikkien mielesta parhain turnaus, mihin on Jakomäki osallistunut. Joukkueesta ei voi olla muuta kuin ylpeä!

Onnea Haagan joukkueelle hienosta voitosta!

IMG_0278

IMG_0303

3