Puutarha-apulaisten tokavika viikko!

Toiseksi vika viikko oli tavallista lyhyempi, koska oli juhannusviikko, ja perjantaina ei ollut töitä. Viikko oli myös tosi erilainen, sillä meillä oli vaikka mitä kiinnostavaa ja tavallisesta poikkeavaa ohjelmaa!

Viikko alkoi tavallisilla puutarhahommilla, eli nypittiin rikkaruohoja ja kasteltiin kukat kuivan viikonlopun jälkeen. Päivän päätteeksi menimme ajamaan kartingia Tattarisuolle muiden nuorisotyöntekijöiden kanssa.

image1

Tiistaina emme tulleet nuorisotalolle ollenkaan, sillä menimme Mun Museo -tapahtumaan. Kävimme Sinebrykoffin museossa, HAM:ssa, Amos Andersenin museossa, sekä Ateneumissa. Tapahtumat olivat hauskoja, ja pääsimme esim. kokeilemaan erilaisia pelejä, hoverboardia ja 3D-kynää. Ja tottakai syömään paljon ruokaa! 😀

image2

Keskiviikko oli taas Kumpula-päivä, ja tällä kertaa pääsimme rakentamaan kukkapenkit, johon päivän aikana istutettiin yrttejä. Kasvitarhalla vietettiin myös juhannusjuhlaa, jonka kesäleiriläiset olivat järjestäneet. Leiriläiset esittivät teatteriesityksiä, jotka olivat tosi suloisia ja viihdyttäviä!

Työviikon vikana päivänä mentiin viimeisen kerran palvelutalolle istuttamaan loput yritit ja juomaan juhannuskahvit mummojen kanssa! Maistelimme yrttejä heidän kanssaan ja yritimme arvaille niiden nimiä. Päivästä teki hauskan se, että meitä oli kuvaamassa kesätoimittaja Oliver, jonka videolle pääsimme esittelemään lähiöpuutarhaa ja väripuutarhaa. Saimme myös viikon aikana aloitettua väripuutarhan maalausprojektin, jota varmaankin jatkamme viimeisellä työviikolla.

IMG_4866