Nutafudis-ohjaajat 2017

Moikka! Nyt olisi aika esitellä tämän vuoden nutafudis-ohjaajat! Tänä kesänä Jakiksen nutalla palloilee Kerkko, Suvi ja Saber.

Pian 17-vuotiaan Myllypuron kasvatin Kerkon voi vapaa-ajalla löytää Valtin vaihtopenkiltä tai vaihtoehtoisesti Itä-Helsingin kaduilta. Oulunkylässä asuvan Saberin, joka muutti Suomeen kaksi vuotta sitten Afganistanista, taas voi tauoilla bongata Jakiksen bilispöydän ääreltä. 17-vuotias espoolainen Suvi käyttää vapaa-aikansa jalkapallon ja penkkiurheilun parissa.

Meidät ohjaajat tunnistat vihreistä paidoista, joissa lukee “ohjaaja”. Hihasta voi meitä tulla vetämään niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin ja kysyä mitä vaan. Huomenna siis starttaa treenit, eli tuo itsesi ja kaverisi paikalle pelailemaan!

t. kesähessut Kerkko, Suvi ja Saber

Pelit käynnissä 🙂