Nutafudis pyörähti käyntiin

Moikka!
Tiistaina päästiin aloittamaan nutafudistoiminta, ja oltiinkin kaikki päivät ulkona pelailemassa sateista torstaita lukuunottamatta. Torstaina nutan sisätilat olivat auki nuorille, ja tunnit kuluivat fifa-turnauksen, biliksen ja korttipelien merkeissä. Muuten sää suosi ja aurinko porotti pitkin viikkoa, mikä toikin kentälle hyvän jengin futailemaan.
Tiistai ja keskiviikko kuluivat pääosin pelailemalla ja kisailemalla, mutta perjantaina aloitettiin jo vähän järjestäytyneempi joukkuetoiminta. Päivän teemana oli perussyötöt ja haltuunotot. Teema nousi esiin jännittävässä tarkkuuspotkuskabassa, joka tarjosi haastetta myös edistyneemmille futareille. Loppupäivä pelattiin ison kentän peliä täydellä kentällisellä.
Toivottavasti nyt jo tutuiksi muodostuneita iloisia kasvoja ja myös uusia tuttavuuksia nähdään ensi viikolla, jolloin luvassa on esimerkiksi Jakiksen isännöimä miniturnaus.
t. kesähessut