El Copa de Nuta 2017

Nyt on NutaCup takana! Pienten osalta turnaus pelattiin keskiviikkona aurinkoisessa Töölössä, ja vaikka pelit eivät tuloksellisesti aina jääneet Jakiksen puolelle, tsemppi pysyi loppuun asti ja kaikilla oli hauskaa. Sää oli mahtava ja kaikki pelaajat ylittivät itsensä.

Isompien turnaus pelattiin torstaina, ja Jakiksella oli huipputiimi kasassa. Ensimmäiseen otteluun lähdettiin vähän jännityksessä, mutta kahden ensimmäisen ottelun jälkeen Jakiksella oli taskussa kaksi murskavoittoa ja 9-1 maaliero. Jakis pelasi itsensä jatkopeleihin, joista edettiin heittämällä finaaliin. Finaalissa vastaan tuli jo kerran kohdattu ja tasapeliin päättynyt Kivikko. Finaalipeli oli erittäin tiukka ja verinen (kirjaimellisesti), mutta Jakis joutui taipumaan. Töölöstä poistuttiin hopeamitalit kaulassa ja hyvällä fiiliksellä.

Kiitos kaikille mahtavasta kuluneesta treenikuukaudesta ja onnistuneesta NutaCup-turnauksesta! Kesähessut kuittaavat ja toivottavat kaikille aurinkoista loppukesää:)