Kauhuleiri 2017

Perinteinen kauhuleiri järjestettiin jo vaikka kuinka monennen kerran. Tänä vuonna kohokohdan eli kauhuradan inspiraationa toimi IT leffat pelleineen, sekä SAW elokuvista tuttu kolmipyörämies kolmipyörineen. Tänäkään vuonna kauhurata ei jättänyt ketään kylmäksi. Koko metsä raikui kijunnasta kantautuvista äänistä, huudoista ja naurusta.
Sketsit näyttelivät tänä vuonna omaa osaansa, ohjaajat vetivät huikeat extempore sketsinäytelmät nuorille! HYVÄ ME! Myös FEAR FACTOR palasi kauhuleirin ohjelmistoon. Syömiskilpailu oli loppujen lopuksi kahden huikean nuoren tytön näytöstä, jossa kumpikaan ei halunnut antaa periksi. Voitto siis jaettiin.
Nuoret olivat jälleen loistavia, niinkuin aina, sekä varmasti monta kokemusta rikkaampia!
Lopuksi haluamme vielä kiittää meidän huikeita vaparinuoria! KIITOS Tony, Ella, Vivi ja Ira <3

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana