Hei! Täällä taas me kesätyöntekijät Make, Venla, Jaako ja Juliaana

Kirjoitimme viime perjantaina nelistään hiellä ja verellä pitkän blogipäivityksen, mutta Lassi ajatuksissaan poisti koko jutun. Onneksi asia kompensoidaan meille. Nyt kerromme kuitenkin uudestaan, mitä teimme viime viikolla.
Maanantaina oli erittäin hauska päivä, sillä kävimme nuorten kanssa sotimassa. Sota ei tietenkään ollut oikeaa, vaan käytimme värikuula-aseita. Tunteet ja maine oli pelissä, kun samassa joukkueessa pelaavat ampuivat omiaan. Make oli innoissaan voittaessaan kaikki vastaan kaikki pelin. Onneksi vältyimme loukkaantumisilta, joita metsässä kantojen ja oksien keskellä olisi helposti voinut tapahtua. Värikuulat tietenkin sattuivat, kun ne osuivat, mutta pahinta olivat osumat suun alueelle naamarin läpi. Maali maistui pahalle!
Tiistaina oli Helsinki päivä, jolloin olimme mukana järjestämässä Jakis colour run -tapahtumaa. Päivän alku ei näyttänyt lupaavalta, kun rakentaessamme esteitä sää näytti uhkaavalta. Olosuhteet kuitenkin muuttuivat, sillä aurinko alkoi paistamaan juuri ennen tapahtuman alkua. Esteissä käytimme naruja, jätesäkkejä, renkaita, vesipyssyjä, värejä, uima-allasta ja ämpäreitä. Tapahtuman kohokohta oli loppuhuipennus, jossa kaikille jaettiin kasa erilaisia värejä, jotka heitettiin samaan aikaan ilmaan. Taustalla oli värisavut, jotka tekivät näkymästä hienon. Huipennuksen jälkeen näimme hienon tanssiesityksen, jonka Jakomäen nuoret olivat tehneet. Tapahtuma oli menestys, sillä kävijöitä oli yli 60 ja kaikilla oli super hauskaa!
Torstaina aamu alkoi kasvien kastelulla. Vesiletku oli mennyt rikki, joten kävimme kastelemassa kasvit kastelukannuilla. Iltapäivällä järjestettiin nuorten oma pop up kahvila Timantti, joka oli pystyssä nuorisotalon viereisessä leikkipuistossa. Myynnissä oli jäätelöä, vohveleita (jotka sitten huonon vohveliraudan takia muutettiin letuiksi), kahvia sekä teetä. Edulliset hinnat vetivät asiakkaita paljon kahvilaan. Samalla kun kahvila oli käynnissä, fudisnuta ohjaajat Make ja Venla vetivät kentällä pienen fudis skaban.
Perjantaina pelasimme Hollywood peliä ja katselimme MM-kisoja nuorisotalon sisätiloissa.
Toivotaan, että tällä kertaa tämä blogiteksti pääsee julkaisuun asti.

Hieno päivä!