Heipparallaa! Kesätyöntekijät taas täällä!

Maanantaina pelasimme jalkapalloa nuorten kanssa. Myös Hollywood peliä tuli pelattua muutamaan otteeseen. Iltapäivällä pääsimme kokeilemaan Tattarisuon karting-radalle ajotaitojamme. Kaikilla oli super hauskaa, ja Venlaa tultiin kehumaan useaa otteeseen hänen loistavista taidoistaan!
Tiistaina oli erittäin sateinen päivä, joten työskentelimme sisällä. Uudeksi projektiksemme otimme nuorisotalon askarteluhuoneen eli askiksen, joka täytyi siivota perin pohjin. Meillä meni useita tunteja sen siivoamisessa, emmekä me millään saaneet kaikkea valmiiksi yhdessä päivässä, joten jatkoimme urakkaa seuraavinakin päivinä.
Keskiviikkoaamu alkoi puutarhan hoidolla, Juliaanan, Jaakon ja emännän(=Sirpa) voimin. Sää vihdoinkin salli meidän mennä laittamaan maalaamamme ja kirjoittamamme puukepit. Niistä näkyi mitä kasvimaalla kasvaa. Ikävä kyllä loppupäivästä tapahtui karmiva tragedia; jotkut kiusantekijät olivat repineet kasvattamamme tomaatin maasta. Onneksi ihana emäntämme teki ihmeen, pelastamalla kaltoin kohdellun tomaatin.
Päivä ennen juhannusta sujui hiljaisissa merkeissä palvelutalon lettukesteihin saakka, koska niin moni oli lähtenyt jo viettämään juhannusta. Jatkoimme siivousoperaatiota ja teimme paljon töitä. Yhdeltä pääsimme herkuttelemaan maukkaista letuista yhdessä vanhusten kanssa, jonka jälkeen me työntekijätkin pääsimme juhannuksen viettoon!

Tässä vielä kuva edellisviikon Splättisretkeltä.

SPLÄT.