SE OLI SIINÄ! #TORILLE

Hei. Täällä me kesätyöntekijät viimeistä kertaa. Viimeinen viikkomme on sujunut nopeasti jalkapallon ja siivouksen parissa. Tällä viikolla olemme varmasti myös tehneet hollywood-pelin pelaamisen kansainvälisen ennätyksen. Maanantaina saavuimme töihin juhannuksen yli hyvin levänneinä ja iloiseksi yllätyksemme emäntämme Sirpa vapautti Juliaanan ja Jaakon kastelusta. Make ja Venla harjoittelivat keskiviikon nutacuppia varten Jakomäen nuorten kanssa.

Tiistaina oli suunnitelmissa lähteä Töölöön 12-14 vuotiaiden nutacuppiin. Suunnitelma kuitenkin peruuntui kun emme saaneet kasaan riittävästi nuoria joukkueen muodostamiseen. 

Onneksi keskiviikkona pitkä odotus päättyi ja pääsimme 15-18 vuotiaiden turnaukseen. Joukkueen mukana Töölöön lähti suuri fanijoukko Juliaanan ja Venlan johdolla. Nuorin fanimme oli 2 ja puoli vuotias Samba. Pojat suoriutuivat hienosti lohkonsa voittajana jatkoon, mutta pelit päättyivät valitettavasti jo puolivälierässä rankkareilla. Tulos oli tietenkin pettymys mutta kaikki ovat ylpeitä joukkueemme pelistä, joka parani peli peliltä.

Torstaina oli hellepäivä, joten Jaako ja Juliaana aloittivat vesisodan, joka jatkui koko päivän. Lopulta märkiä olivat lähes kaikki kun vesisota riistäytyi käsistä. Onneksi Juliaana ja Jaako ehtivät käydä palvelutalolla ennen vesisotaa, tuhoamassa tuholaisia ja kastelemassa kukkia.

Perjantaina siivosimme, söimme lettuja ja mansikoita ja kuuntelimme musiikkia. Tunnelma oli haikea.

Fiilikset koko kesätyöstä ovat hyvät emmekä ikinä tule unohtamaan loputtomia hollywood-pelejä tai pitkiä aamupalahetkiä. Haluamme kiittää kaikkia nuoria jotka ovat käyneet nuorisotalolla ja kaikkia ohjaajia, jotka ovat tehneet tästä mahdollista. Onneksi kaikki meistä on tulossa syksyn diskoon!!!!!<3