Avustavan nuoriso-ohjaajan kuulumisia!

Moikka!

 

Nyt minulla on kolme viikkoa kesätöitä takana. Vaikka, kolme viikkoa kuulostaa lyhyeltä ajalta, olen näiden viikkojen aikana, oppinut paljon täällä Jakomäen nuorisotalossa. Viikkoihin on mahtunut paljon erilaista hauskaa tekemistä ja puuhaa. Yhtenä viikkona kävin toisten nuoriso ohjaajien kanssa kukkakaupassa, ostimme paljon kukkia. Nuorten avulla teimme uuden sekä hienon kukkapenkin nuorisotalon edustalle. Nuorten ahkera työ sekä auttaminen palkittiin jälkeenpäin jäätelöllä ja pullalla. Eilen kävimme nuoriso ohjaajan sekä parin nuoren kanssa palauttamassa pullot. Saamillamme rahoilla ostimme elokuva herkkuja sekä katsoimme elokuvan. Nuorten kanssa olemme myös pelanneet erilaisia korttipelejä ja jalkapalloa. Yksikään päivä täällä Jakomäen nuorisotalossa ei ole toisensa kaltainen.

Jakomäen nuoret ovat nuoriso ohjaajien kanssa harjoitelleet ahkerasti jalkapallo kisoja varten. Kisat järjestetään ensi viikolla. Odotamme innolla kisoja sekä toivomme parasta meidän jalkapallo joukkueelle! Olen täällä Jakomäen nuorisotalolla vielä viikon, joten tule ihmeessä moikkaamaan! 🙂

  • Gabriela ( 17 v. kesätyöntekijä)