Syksyn -19 aloitus!

Hellurei kaikki ihanat!

Tällä jengillä aloiteltiin taas syksyn kuviot Jakomäen nutalla, eli nutalla on tänä syksynä ohjaajina Heidi, Ilkka, Hadi, Lassi ja Essi (alue ja osallisuusohjaaja). Yhteystiedot löytyy Tietoa meistä kohdasta sivun yläpalkista. Voit soittaa, tekstailla tai whappailla meille nutaan ja toimintaan liittyvistä asioista erittäin mielellään.

Nuorisotalon toiminta starttasi maanantaina 12.8. ja aukioloajat ovat seuraavat:

Lapset 3.-6.lk:
ma, ke, to, pe klo 13.30-16.00

Nuoret 7.lk-17v:
ma, ke, to klo 17.00-20.45
pe klo 17.00-22.30
parillisten viikkojen lauantait 24.8. alkaen klo 17.00-22.30

HUOM! Poikkeuksellisesti nuta kiinni pe 16.8. sekä ma 19.8. kolmos- ja seiskaluokkalaisten ryhmäytysten vuoksi. Näin uudet kävijät pääsevät tutustumaan kaikkiin nuoriso-ohjaajiin kerralla.

Nuorisotalolla on aina paikalla turvallisia aikuisia. Lasten ajalla järjestämme kerhoja ja vaihtelevaa toimintaa lasten toiveiden perusteella.
Nutalta löytyy hengailutilaa ja pelivälineitä, askarteluvälineitä, musahuone, pleikkarit, tietokoneita ja kavereita. Tervetuloa myös vanhemmat tutustumaan toimintaan, jos yhtään mietityttää, että mitäs siellä touhutaan. 🙂
Jakomäen nuorisotalo on pääsääntöisesti auki myös koulujen loma-aikoina ja silloin järjestämme retkiä ja erityistoimintaa.

Viikko-ohjelma lapsille:
ma: liikkis alakoulun salissa (ilmoittautuminen samana päivänä nutalla)
to: kokkis nutalla (ryhmä valitaan perjantain talokokouksessa. Kaikki pääsevät kauden aikana kokkailemaan.)
pe: talokokous ja bingo

Leirit: Syksyn aikana koillinen nuorisotyöyksikkö järjestää kaksi perinteikästä leiriä. Lisätietoja nutalta ja lähempänä myös täältä!
Granön Splättisleiri 4.-6.10.
Kauhuleiri Meriharjussa 25.-27.10.

Arjesta parasta infoa löytyy instasta @jakomaennuorisotalo

Törmäillään! <3