Poikkeusajan toiminta Jakomäessä!

Elämme nyt erikoisia aikoja. Mekin Jakomäen nuorisotalolla noudatamme hallituksen ja Helsingin kaupungin ohjeita Korona-viruksen leviämisen hidastamiseksi ja teemme kovasti töitä kehittääksemme uudenlaisia tapoja tarjota nuorisopalveluita tänä aikana. Kyllä me selvitään!

Helsingin nuorisopalveluiden kaikki toimipisteet on suljettu 18.3. alkaen.  Nuorisotyöntekijät ovat kuitenkin töissä. Kohdataan kadulla ja somessa ja ollaan yhteydessä toisimme. Ota rohkeasti yhteyttä!

:::

Helsingfors ungdomsservice stänger alla sina verksamhetsställen från och med 18 mars. Våra ungdomsarbetare är ändå på jobb. Du kan träffa oss på gatorna och umgås med oss på sociala medier. Ta modigt kontakt!

:::

City of Helsinki Youth Services closes all its youth centres starting from 18 March. However, youth workers are at work. We’ll meet you on the streets and on social media. Feel free to contact us!

Jakomäen nuorisotalon ohjaajat tavoitat:
IG: jakomaennuorisotalo / lassijakomaennuorisotalo
FB: Koillinen nuorisotyöyksikkö / Essi Nuorten Palvelut

Puhelinnumerot löytyvät Tietoa meistä / Yhteystiedot välilehdeltä. Käytämme whatsappia!

Tsemppiä kaikille ja ollaan yhteyksissä! <3