Poikkeusajan työmuodot selkiytyneet – tässä niistä!

Aiemmin postattujen nuorisopalveluiden poikkeusajan työmuotojen ympärille on selkiytynyt toimintaa!
Tässä muutamia tämän hetken työmuotoja:

Yksilöllinen tuki:
Sekasin Chat: Jakomäen ohjaajat mukana päivystämässä joka viikko.
Somepäivystys: Jakomäen ohjaajat tavoitettavissa instassa, Discordissa, Facebookissa ja whatsappissa ma-pe ja joka toinen lauantai. Laita rohkeasti viestiä. Somekanavat näkyvät artikkelikuvassa.
Päivystämme somekanavia vaihtelevissa työvuoroissa. Työvuorot ajoittuvat klo 8.00 – 21.00 / 22.30 aikavälille. Voit laittaa silloin viestiä, vastaamme, kun olemme töissä.
Läksyapu: Voit olla meihin yhteydessä, jos tarvitset jeesiä koulutehtäviin. Laita vaan viestiä esim. whatsappissa tai insta direct.

Jalkautuminen:
Jakomäen nuorisotalon ohjaajat pyrkivät jalkautumaan alueella päivittäin resursseista riippuen. Jalkautumisia ei mainosteta, koska tavoitteena ei ole houkutella nuoria ulos meitä tapaamaan, vaan lisätä tietoa ja asukkaiden hyvinvointia. Lue artikkeli jalkautumisesta täältä.

Digitaalisuus:
Kaikki työ painottuu nyt vahvasti digitaalisuuteen. Meille voi soittaa, viestiä monin eri tavoin, tai voidaan vaikka videochattailla. Ollaan yhteyksissä!
Livepelailut: Voit haastaa Jakomäen nutan ohjaajat pelaamaan kanssasi pleikkaa. Ole yhteydessä instassa tai suoraan Lassiin, Ilkkaan tai Hadiin. (yhteydet yllä)

Meillä on hullu ikävä teitä, mutta me selvitään ja te selviätte! Nähdään livenä kyllä vielä, tsempataan toisiamme. <3